bisti logo
instagram iconfacebook iconwhatsapp icontelegram icon

جهت تماس با مشاوران ما می توانید با شماره تماس 26217639-021 بگیرید.

phone icon

وبینار تخصصی تابعیت دومینیکا

شرکت در وبینار

logo
گروه بیات

«

وبلاگ

«

بررسی ۰ تا ۱۰۰ قوانین خرید خانه در ترکیه | آشنایی با قانون خرید ملک ترکیه
بررسی ۰ تا ۱۰۰ قوانین خرید خانه در ترکیه | آشنایی با قانون خرید ملک ترکیه

ترکیه|مهاجرت

بررسی ۰ تا ۱۰۰ قوانین خرید خانه در ترکیه | آشنایی با قانون خرید ملک ترکیه

در این صفحه می خوانید:

در این مقاله از گروه بیات قصد داریم تا به بررسی کامل و همه جانبه قوانین خرید خانه در ترکیه بپردازیم و سیر تا پیاز قانون های کشور ترکیه در خصوص ملک را بیان کنیم. پس تا انتها همراه ما باشید تا با قوانینی که شاید تا به حال نشنیده اید آشنا شوید. قوانین خرید خانه در ترکیه آنقدرها هم که تصور می‌کنید پیچیده نیست. قوانین برای خریدارن در این کشور غالبا بسیار ساده‌تر از سایر کشورهای اروپایی است. دلیل این امر این است که دولت ترکیه جهت جذب سرمایه‌گذاران خارجی قوانین خرید ملک و خانه را تا حد ممکن آسان کرده است. خارجی‌ها می‌توانند زمین و ملک را در ترکیه به نام خود خریداری کنند، مشروط بر اینکه املاک در هر جایی به جز مناطق نظامی ممنوعه واقع شده باشد. بیشتر بدانید: حداقل قیمت خرید خانه در ترکیه برای اقامت صاحب جدید یک ملک یک سند مالکیت به نام تپو با نگارش به زبان ترکی دریافت می‌کند. تپو سند رسمی اثبات مالکیت یک ملک در ترکیه است. اداره ثبت اسناد و املاک تنها مرجع انتقال سند مالکیت به نام شماست. هیچ شخص یا مقام دیگری قادر به انتقال سند مالکیت به نام شما نیست. سند مالکیت پس از بررسی‌های لازم جهت اطمینان از اینکه ملک تمام الزامات لازم را برآورده می‌کند منتقل می‌شود.


خرید خانه در ترکیه و اقتصاد ترکیه

ترکیه یکی از کشورهایی است که سریع‌ترین رشد اقتصادی را در خاورمیانه دارد و با وجود تاریخ غنی، فرهنگ و طبیعت منحصر به فرد خود، به مقصدی جذاب برای بسیاری از سرمایه‌گذاران خارجی تبدیل شده است. البته باید بدانید که محدودیت‌هایی مانند خرید ملک در مناطق روستایی و اطراف آن وجود دارد، اما این مشکلی نیست که سرمایه گذاران را سردرگم کند، زیرا اکثر این افراد در مناطق مرکزی با ارزش سرمایه گذاری بالا خرید می‌کنند. بیشتر بدانید: شرابط دریافت اقامت دائم ترکیه باید بدانید که با خرید ملک در ترکیه یا اجاره ملک در ترکیه می‌توانید برای اقامت ترکیه اقدام کنید.

تشریفات خرید خانه در ترکیه

هنگامی که تصمیم به خرید ملک خود گرفتید، می‌توانید با باز کردن یک حساب بانکی شروع کنید. پس از باز کردن یک حساب بانکی نوبت به امضا قراداد فروش می‌رسد. مالک خانه یا سازنده آن و خریدار در اکثر موارد یک "قرارداد فروش" را در یک دفتر اسناد رسمی امضا می‌کنند. این قرارداد یک سند رسمی است که کلیه اطلاعات شخصی فروشنده و خریدار، جزئیات و قیمت ملک، شرایط پرداخت، تاریخ قرارداد، شرایط خاص و غیره را بیان می‌کند. بعد از آن نوبت به دریافت مجوز نظامی می‌رسد (به طور معمول این روند ممکن است چند ماه طول بکشد).

پس از صدور مجوز از ارتش، مالک و خریدار (یا نمایندگان قانونی آنها) برای انتقال سند مالکیت به نام خریدار به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه می‌کنند.

سند مالکیت تپو چیست؟

تپو یک سند قانونی مالکیت ملک (سند مالکیت) است. این سند باید در اداره محلی (ثبت زمین) درخواست شود. نگارش سند تپو به زبان ترکی است. اداره تپو درخواست بررسی تقسیم‌بندی کاداستر را به ستاد نظامی ذیصلاح ارسال می‌‌کند. انجام این تحقیقات می‌تواند چند ماه به طول انجامد.

با دریافت جواب مثبت ستاد نظامی، شما برای دریافت سند تپو نیاز به فتوکپی پاسپورت، نام مادر و پدر و 4 عکس سایز پاسپورت دارید. ملزم به پرداخت مالیات خرید و بیمه زلزله می‌باشید، پس از آن اداره تپو ملک را به عنوان مالک جدید ملک در ثبت زمین به شما واگذار می‌کند. سپس بلافاصله سند تپو را در دفتر ثبت زمین که به نام شما امضا شده است، به شما تحویل می‌دهند. با ارائه این برگه در هرجا شما را به عنوان مالک رسمی خانه خواهند شناخت.

نقل و انتقال سند

برخلاف اکثر کشورهای اروپایی، ثبت املاک در ترکیه توسط یک دفتر اسناد رسمی انجام نمی‌شود، بلکه توسط یکی از مقامات اداره ثبت املاک انجام می‌شود. حضور هر دو طرف (فروشنده و خریدار) در هنگام ورود الزامی قانونی است. با دادن وکالتنامه در دفتر اسناد رسمی می‌توان به شخص دیگری اختیار انجام امور را داد. تحویل سند مالکیت انتقال نیازی به مداخله یک دفتر اسناد رسمی در ترکیه ندارد. پس از ورود و تحویل، دفتر ثبت املاک سند مالکیت صادر می‌کند که به آن «تپو» می‌گویند. بیشتر بدانید: چطور به ترکیه مهاجرت کنم؟ مالیات نقل و انتقال سند: 4 درصد ارزش اموال مندرج در اداره تپو است. این مبلغ در یکی از بانک‌های دولتی در زمان انتقال پرداخت می‌شود. با توجه به قانون املاک و مستغلات در ترکیه؛ کارمزد خریداران (کارمزد کارگزار) %3 از قیمت فروش ملک است. هزینه‌های خرید کلی بر اساس قیمت فروش ملک حدود 8 درصد است.



آیا برای خرید خانه در ترکیه به وکیل یا نماینده نیاز دارید؟

باید در نظر داشته باشید که به عنوان یک خارجی در ترکیه با تمامی شرایط و قوانین خرید خانه در ترکیه آشنایی ندارید. در حالی که این شرایط و ضوابط دائماً در حال تغییر و به روز شدن هستند، شما واقعاً به کمک یک وکیل یا مشاور املاک نیاز دارید.

قوانین خرید خانه در ترکیه در سال 2022

بر اساس تبصره 35 قانون زمین و املاک ترکیه به شماره 2644 مصوب 18 می 2012، اتباع کشورهای خارجی (به استثنای کشورهایی که شهروندان آنها از خرید و فروش منع شده‌اند) می‌توانند طبق قوانین مربوطه اقدام به خرید ملک کنند. برای اطلاع از اینکه کدام کشورها در لیست ممنوعه قرار دارند می‌توانید به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک ترکیه مراجعه کنید. بیشتر بدانید: بهترین محله های خرید ملک در استانبول لازم به ذکر است اتباع کشورهای خارجی می‌توانند با استعلام از مراجع ذیصلاح نسبت به خرید انواع املاک اعم از تجاری، رسمی، زمین، مسکونی و … به هر میزانی اقدام نمایند. در این مورد هیچ محدودیتی وجود ندارد. در نظر داشته باشید که اگر خارجی‌ها زمین بخرند و بخواهند روی آن ساخت و ساز انجام دهند، باید ظرف مدت دو سال پروژه را شروع کنند.


محدودیت‌هایی که برای خارجی‌ها در مورد خرید ملک در ترکیه اعمال می‌شود

  • هر شهروند خارجی در ترکیه تنها می‌تواند تا 30 هکتار زمین خریداری کند.
  • هیچ یک از اتباع خارجی نمی‌توانند زمین واقع در مناطق نظامی و امنیتی جمهوری ترکیه را خریداری کنند.
  • شهروندان خارجی تنها می‌توانند تا 10 درصد از زمین و ملک را در هر محله یا شهر خریداری کنند.
  • اتباع خارجی همچنین می‌توانند برای خرید ملک در ترکیه از موسسات مالی یا بانک‌ها درخواست اعتبار کنند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

در برخی موارد، خرید ملک توسط خارجی‌ها در ترکیه لغو می شود، مانند:

  • اگر با خرید ملک قوانین جمهوری ترکیه را زیر پا بگذارید.
  • در صورتی که ملک خریداری شده مورد تایید مراجع ذیربط نباشد.
  • اگر تکمیل پروژه یا ساخت ملک را در مدت زمان تعیین شده به وزارت اعلام نکنید.
  • در صورت عدم امکان اعلام پایان کار طبق برنامه‌های مصوب قبلی وزارت.

مدارک مورد نیاز برای خرید خانه در ترکیه

  • گذرنامه.
  • شماره مالیات (Vergi Numara).
  • حساب بانکی در یکی از بانک‌های ترکیه
  • اسناد محل زندگی شما در کشور خود (مانند قبض برق).
  • دو قطعه عکس 4*3

آنچه در ترکیه خانه را تبدیل به خانه می‌کند

خانه‌ها در ترکیه دارای سه شرط هستند:

  1. باید "تپو" که سند مالکیت است داشته باشد
  2. "ایمار" که پروانه ساختمان است داشته باشد
  3. "ایسکان" که گواهی سکونت است داشته باشد

با سند تپو، نحوه دریافت و کاربرد آن در بالا آشنا شدیم. ایمار نیز سندی است که نشان دهنده پایان یافتن مراحل ساخت خانه شماست. داشتن «ایسکان» که گواهی سکونت است، ثابت می‌کند که خانه قابل سکونت است و طبق استانداردهای لازم و مقررات زلزله ساخته شده است. این امر دریافت وام یا تنظیم رهن ملک را ممکن می‌سازد. بیشتر بدانید: روش های سرمایه گذاری در ترکیه و مزایای آن ها اسناد مالکیت در ترکیه دارای مرزهای آبی یا قرمز هستند. آنهایی که مرزهای آبی دارند، زمین یا زمین شامل خانه مستقل را نشان می‌دهند، در حالی که اسناد با حاشیه قرمز به واحدهایی در یک آپارتمان یا مجتمع مسکونی اشاره می‌کنند که مورد دوم به عنوان "سایت" شناخته می‌شود. نکته مهمی که باید در هنگام خرید خانه با سند حاشیه قرمز در نظر داشت این است که در بیشتر موارد هزینه نگهداری ماهانه مشترکی وجود دارد که باید توسط صاحبان خانه پرداخت شود.

نکات اضافی لازم که برای خرید خانه باید بدانید

برای اتباع خارجی و غیره برای خرید ملک در ترکیه الزامات زیادی وجود دارد. یکی از قوانین خرید خانه در ترکیه که امسال ارائه شده، داشتن گواهینامه عملکرد انرژی که کارایی انرژی ساختمان مذکور را طبقه‌بندی می‌کند اجباری است. این یک قانون جدید است که از ابتدای سال برای خرید و فروش خانه اعمال شد. همچنین برای دریافت ملزومات مانند برق و آب باید در بیمه اجباری زلزله ثبت نام کنید. اگر قصد دارید ملک خود را ظرف پنج سال پس از خرید بفروشید، به خاطر داشته باشید که مشمول مالیات بر عایدی سرمایه خواهید بود که درصد کمی از سود حاصله محاسبه می‌شود. کسانی که می‌خواهند خانه‌های خود را بفروشند، باید ارزش ملک خود را توسط یک شرکت خصوصی ارزیابی کنند و مشمول پرداخت 4 درصد از ارزش واقعی مالیات می‌شوند، در نتیجه به قیمت واقعی پرداخت شده برای ملک پایان می‌دهند.

برچسب ها:

favorite articles

سوالات متداول

favorite articles

نویسنده: مصطفی بخشیان

favorite articles

ارسال دیدگاه

favorite articles

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

دیدگاه

*

نام

*

ایمیل

0

دیدگاه